Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Actief in Arendonk, Ravels, Weelde, Oud-Turnhout en omgeving

Gepost op 23-07-2019

Ontstoppingsdienst in Arendonk, Ravels, Weelde en Oud-Turnhout

 

Hebt u een verstopping in uw afvoer of riool? Is uw WC verstopt? Wilt u een herstel riolering laten doen? Loopt de afvoer van uw lavabo, douche of bad niet goed door?

 

Wij zijn een ontstoppingsdienst uit Arendonk en omgeving. Wij reinigen en ontstoppen namelijk in Arendonk, Ravels, Weelde, Oud-Turnhout en omgeving.

 

Snel actie ondernemen

 

Indien uw afvoer of riool verstopt is, kunt u het best zo snel mogelijk hulp inschakelen. Op deze manier wordt de verstopping niet erger.

 

  • Wij gebruiken zeer professionele apparatuur
  • Wij zorgen ervoor dat uw sanitair niet beschadigd
  • En niet onbelangrijk: wij laten alles schoon achter
  • Wij zijn een ontstoppingsdienst die binnen 2 uur langskomt
  • Wij zorgen voor optimale herstelling van uw riolering

 

Gebruik de verstopte afvoer zo weinig mogelijk en contacteer onze ontstoppingsdienst Arendonk op 014 73 37 28

 

Hoe houdt u uw afvoer verstoppingsvrij?

 

Gebruik niet teveel WC papier. Grote hoeveelheden toiletpapier kunnen uw toilet verstoppen. Indien uw toilet verstopt is, is het verstandig te onderzoeken of de andere afvoeren nog wel goed doorlopen.

 

Als het probleem zich alleen in het toilet bevindt, wordt de blokkade hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een opeenhoping van WC papier.

 

Probeer met een gootsteenontstopper (plopper) de verstopping weg te krijgen. Na afloop kunt u het best goed doorspoelen met een grote hoeveelheid water.

 

Camera inspectie (camera onderzoek)

 

Indien nodig verzorgt ontstoppingsdienst Kempische Ontstoppingsdienst ook camera-inspecties van uw riool. Soms is het namelijk nodig het riool van binnen te bekijken. Bijvoorbeeld om te weten te komen of uw riolering beschadigd is.

 

Beschadigingen kunnen de oorzaak van een verstopping zijn. Een rioolinspectie geeft inzicht in de kwalitatieve toestand van uw riolen en de plaats waar een mogelijke rioolverstopping zich bevindt.

 

Voordat een dergelijke rioolinspectie plaatsvindt, is het in veel gevallen noodzakelijk het riool eerst te reinigen of te ontstoppen. Ook hiervoor beschikken wij over de juiste professionele apparatuur.

 

Lek en leidingdetectie

 

Wij kunnen voor u lekdetectie en leidingdetectie uitvoeren in Ravels, Arendonk, Weelde en Oud-Turnhout.

 

Snel contact? Stel uw vraag en wij geven u met veel plezier snel antwoord.