Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Actief in Beerse, Merksplas, Rijkevorsel en omgeving

Gepost op 23-07-2019

Ontstoppingsdienst in Beerse, Merksplas, Rijkevorsel

 

Is uw afvoer of riool verstopt? Spoelt uw WC niet meer door? Loopt het water in uw bad, douche of lavabo niet meer weg of wilt u een herstelling van uw riool uitvoeren. Wij ontstoppen, herstellen en reinigen in Beerse, Merksplas, Rijkevorsel en omgeving.

 

Snel actie ondernemen

 

Bij een verstopping kunt u het best zo snel mogelijk actie ondernemen om erger te voorkomen. Als het water langzamer weg begint te lopen, is dit een teken dat u de afvoer moet ontstoppen.

 

  • Wij maken gebruik van professionele apparatuur
  • Geen beschadigingen
  • Wij laten alles schoon achter
  • Wij zijn een ontstoppingsdienst die snel bij u langs komt
  • Wij komen vandaag/binnen 2 uur langs
  • Wij zorgen voor herstel van uw riolering

 

Maak zo min mogelijk gebruik van de afvoer om erger te voorkomen en contacteer ons op 014 73 37 28

 

Wij zijn niet zomaar een ontstoppingsdienst: wij hebben een breed pallet aan diensten in onze portfolio.

 

Lekkages, geurhinder en reinigen

 

Naast het oplossen van ontstoppingen, sporen wij ook lekkages en geurhinder op. Tevens kunt u ons benaderen voor het reinigen van terrassen, gevels, vijvers, dakgoten en zonnepanelen.

 

Rioolinspectie

 

Ook kunt u een rioolinspectie door ons laten uitvoeren. Een rioolinspectie geeft inzicht in de kwalitatieve toestand van uw riolen en de plaats waar rioolverstoppingen zich voordoen of mogelijk kunnen voordoen. Voordat een rioolinspectie plaatsvindt, is het in veel gevallen noodzakelijk het riool eerst te reinigen of te ontstoppen.

 

Camera inspectie of camera onderzoek

 

In uw riool kunnen wij d.m.v. een speciale camera een onderzoek doen in uw riolering. Dit zorgt ervoor dat serieuze problemen m.b.t. uw rioleringen accuraat worden opgelost.

 

Lekdetectie

 

In Beerse, Merksplas, Rijkevorsel en omgeving voeren wij lekdetectie uit. Wij hebben daarvoor speciaal apparatuur zoals een infrarood camera. Meer weten?

 

Contacteer ons op 014 73 37 28