Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Actief in Lichtaart, Balen, Herentals, Mol, Meerhout en omgeving

Gepost op 23-07-2019

Ontstoppingsdienst Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout

 

Is uw wc verstopt? Hebt u last van een verstopping in uw afvoer of riool? Wilt u een herstelling riolering uitvoeren? Loopt de afvoer van uw lavabo, douche of bad niet goed door? Wij zijn de reinigingsdienst en ontstoppingsdienst voor Lichtaart, Balen, Herentals, Mol, Meerhout en omgeving.

 

Wees er snel bij!

 

Bij een verstopping is snelheid geboden. Op die manier voorkomt u dat de verstopping erger wordt of dat er zelfs schade aan uw riool ontstaat.

 

Zorg ervoor dat u de afvoer zo weinig mogelijk gebruikt en contacteer ons op 014 73 37 28

 

Wij zorgen ervoor dat we binnen 2 uur bij u zijn. Wij zijn gevestigd in de regio Turnhout dus plaatsen als Lichtaart, Herentals, Mol en Meerhout zijn voor ons geen enkel probleem.

 

Kempische Ontstoppingsdienst: voor ieder soort verstopping specifieke apparatuur

 

Bij ontstoppingsdienst Kempische Ontstoppingsdienst kunt u terecht voor elke soort verstopping. Ook in de regio Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout. Wij stemmen onze apparatuur af op de leiding waar de blokkade zich bevindt.

 

Voor het ontstoppen van toiletten maken wij gebruik van een hoge drukspuit-aanhanger. Door de combinatie van druk en een grote hoeveelheid water, kunnen wij uw riool zeer goed schoonmaken.

 

Voor het ontstoppen van uw riool binnenshuis gebruiken wij andere professionele apparatuur. Voor dunne leidingen zoals een CV-ketelafvoer (diameter 32mm), een keukenafvoer (diameter 40 of 50mm) en de afvoer van een wastafel (diameter 40mm) wordt gebruik gemaakt van een veermachine met een 8 of 10 mm veer.

 

De grote 16 mm veer wordt toegepast op grotere leidingen in keuken of badkamer met diameters van 50,75, 110 of 125 mm. Op deze veren kunnen diverse hulpstukken worden geplaatst, afhankelijk van de soort verstopping.

 

Hieronder vindt u enkele van onze diensten die wij voor u uitvoeren in Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout:

 

  • Lekdetectie
  • Camera inspectie of camera onderzoek
  • Herstel riolering
  • Schoonmaken
  • Ontmossen van daken
  • Ontstoppen van badkamer, wc of riolering