Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Informatie over stankopsporing in Turnhout

Gepost op 24-07-2019

Hoe werkt stankopsporing?

 

Stank is een hinderlijk verschijnsel. U hebt vast wel eens last gehad van stank, zonder dat u de oorsprong kon traceren. U merkt dat het op een bepaalde plek erger stinkt dan op andere plekken, maar waar de reuk exact vandaan komt is voor u onduidelijk.

 

Soms kan een scheurtje al voldoende zijn om een hele ruimte te belasten met een onaangename geur. Gelukkig hebben wij van Kempische Ontstoppingsdienst uit Turnhout verschillende methodes om stank op te sporen en de stankoverlast te verhelpen.

 

Stankoverlast kan veroorzaakt worden door lekkende buizen, een afvoerputje, een breukje in de riolering en tal van andere situaties. Stankopsporing is in dit soort situaties een lastige uitdaging. De oorzaak van het stankprobleem is voor u moeilijk vast te stellen en u mist de specifieke kennis om het euvel te verhelpen.

 

Helaas is het geen kwestie van slechts uw neus volgen. Daarom is het goed om vakmensen met de juiste technische apparatuur in te schakelen. Stankopsporing heeft zeker haast als de stank van uw riolering komt. Rioolgassen kunnen namelijk, in hoge concentraties, schadelijk voor uw gezondheid zijn.

 

Deze situaties kunnen wij gemakkelijk achterhalen en meestal kunne wij het probleem vlot verhelpen. In de loop der tijd is uw riolering aan slijtage onderhevig. Scheurtjes in de riolering kunnen een ongewenst gevolg zijn. En er is helaas maar een klein scheurtje nodig om voor een duurzaam probleem te zorgen.

 

Maar maakt u zich geen zorgen!

 

Wij gaan u van deze bernarde situatie verlossen! Onze stankopsporing is een gedegen onderzoek die de nodige kennis en kunde vereist. Onze professionals gaan effectief en efficiƫnt te werk. Niet alleen bent u in korte tijd van de stankoverlast verlost, maar u waarborgt hiermee ook uw gezondheid en uw woongenot.

 

Tot slot zorgen wij ervoor dat de overlast van onze werkzaamheden minimaal zijn en uiteraard laten wij alles weer schoon voor u achter! Uiteraard is het mogelijk dat u eerst de stankoverlast door ons laat analyseren. Daarna kunt u op basis van de resultaten beslissen of u ook gebruik wilt maken van onze herstelwerkzaamheden. Sleep dit vervelende euvel niet met u mee en reken af met die vervloekte stank! Wij staan tot uw dienst!