Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Is uw afvoer vaatwasser verstopt in de regio Turnhout?

Gepost op 24-07-2019

U kent de situatie vast wel. Het water in uw vaatwasser loopt niet door. En wellicht is dit wel een terugkerend probleem? Het gaat een tijdje goed, maar na een paar dagen is het weer zover.

 

De vaatwasser die u eigenlijk veel zorgen uit handen moest nemen, begint nu een zorg te worden! En dat is niet nodig!

 

Want wanneer uw afvoer verstopt is, kan onze loodgieter uit Turnhout wonderen verrichten.

 

In deze gevallen kunt u het best een afspraak met ons maken. Wij hebben meerdere kundige en bewezen loodgieters paraat. Een van onze loodgieters kan al op zeer korte termijn bij u langskomen.

 

Onze loodgieter is in staat om vakkundig te achterhalen waarom uw vaatwasser volloopt en waarom uw afvoer verstopt is. Hij kan het probleem opheffen door uw afvoer die verstopt is professioneel te ontstoppen. Daarbij kan hij ook inschatten waardoor het probleem ontstaan is.

 

Onze loodgieter heeft alle belangrijke weetjes over uw vaatwasser en de afvoer paraat. Hij kan u ook advies op maat geven over het juiste gebruik. Het kan zijn dat uw afvoerslang verstopt is. Of wellicht is uw vaatwasser verbonden met de afvoer van de spoelbak en is die afvoer verstopt?

 

Zo kunt u door het advies van onze loodgieter en het juiste gebruik voorkomen dat de vaatwasser en de afvoer in de toekomst verder verstopt raken.

 

Kempische Ontstoppingsdienst uit Turnhout en haar loodgieters staan voor kwaliteit en een optimale service. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Wij zijn immers past tevreden als de klant tevreden is! Daarbij zijn onze tarieven zeer betaalbaar en concurrerend.

 

Voor een afspraak kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. U kan ons ook bellen op 014 73 37 28, dan maken wij direct telefonisch een afspraak met u.