Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Leidingdetectie

Gepost op 23-07-2019

Leidingdetectie Turnhout

 

Als u op zoek bent naar enige vorm van leidingdetectie in de regio Turnhout dan bent u bij Kempische Ontstoppingsdienst aan het juiste adres.

 

Wilt u gaan verbouwen, in of rondom uw huis? Dan is het noodzakelijk om na te gaan waar de riolering en de leidingen van het huis lopen. In veel gevallen zijn die gegevens niet present of verloren geraakt. Ook kan het zijn dat in het verleden, door werkzaamheden van een loodgieter, leidingen zijn verlegd. Dan zijn uw gegevens niet meer actueel.

 

U kunt ons van Kempische Ontstoppingsdienst inschakelen om de leidingen opnieuw visueel weer te geven. Wij zullen alle leidingen in kaart brengen door middel van professionele apparatuur. Ook bij lekkages of verstoppingen van een moeilijk bereikbare afvoer, kan leidingdetectie de klus vergemakkelijken.

 

Voordeel van leidingdetectie

 

Het voordeel van leidingdetectie (in de regio Turnhout) is dat u zich heeft op alle leidingen en afvoeren in en om uw huis zonder dat deze blootgelegd dienen te worden. U kunt vervolgens met zekerheid de geplande bouwwerkzaamheden uitvoeren. Bij oude huizen bevinden de leidingen zich doorgaans in de kruipkelder. Bij nieuwbouw zijn de leidingen dikwijls weggewerkt in de muren, en niet duidelijk zichtbaar. Door middel van infrarood kunnen wij ook het warmteverlies van de leidingen weergeven.

 

Dit is een belangrijk aspect wanneer u uw huis energiezuiniger wilt maken. Isolatie scheelt u namelijk veel geld, en daarbij kunnen wij u helpen. Er zijn leidingdetectors te koop bij bouwmarkten, maar deze zijn enkel te gebruiken wanneer u moet boren, en u daarbij geen leiding wilt raken. Voor het in kaart brengen van de gehele leidingconstructie in uw huis kunt u ons inschakelen. Wij kunnen u snel een betrouwbaar beeld van de situatie in uw huis geven.

 

Lekkages in de regio Turnhout?

 

Werken meerdere afvoeren niet naar behoren? Of u merkt dat de muren vochtig zijn? Dan kan het zijn dat u een lekkage hebt. Lekkages in nieuwbouwwoningen zijn niet direct merkbaar, maar wel funest voor uw huis en portemonnee. Door middel van leidingdetectie met speciale apparatuur, zoals ultrasoon techniek of infrarood, kunnen wij het lek lokaliseren. Wij zullen daarna direct het lek dichten op de best mogelijke wijze. Door deze efficiƫnte manier van werken houden wij het graafwerk of werkzaamheden aan de muur zo gering mogelijk. Bij het opleveren van de klus zullen wij het huis altijd proper achterlaten.