Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Lekkage aan uw bad of douche?

Gepost op 23-07-2019

Niets is vervelender dan een lekkage in uw badkamer. De meest voorkomende lekkages ontstaan bij uw douche of onder uw bad. Een lekkage kan beginnen bij uw bad of douche en onschuldig lijken. Bijvoorbeeld een verstopt doucheputje.

 

Maar soms breidt de lekkage zich nog verder uit. Voordat u het weet loopt ook uw gang vol met water! Verstopping kan een oorzaak zijn. Of misschien is uw waterleiding gebroken?

 

Hoe dan ook, dat zijn technische zaken waarover u uw hoofd niet hoeft te breken. Laat dat maar over aan onze succesvolle loodgieter. Kempische Ontstoppingsdienst uit Turnhout helpt u snel en goed.

 

De optimale kennis en kunde van onze loodgieter zorgt ervoor dat de lekkage van uw bad in korte tijd weer tot het verleden behoort.

 

Onze loodgieter spoort de lekkage van uw bad op zonder dat daar ingrijpend sloopwerk aan te pas komt. Want u wilt uw bad en uw badkamer natuurlijk zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat houden?

 

Onze loodgieter uit Turnhout gaat bij de reparatie secuur en efficiƫnt te werk. U zult verbaasd zijn over de vakkundigheid en snelheid waarmee onze loodgieter de lekkage aan uw bad verhelpt. Voor u het weet kunt u weer heerlijk en onbekommerd een bad nemen.

 

Natuurlijk laat onze loodgieter ook alles netjes weer achter, zodat u geen onnodige nazorg heeft. Verhelp de lekkage aan uw bad nu meteen en roep onze professionele hulp in! Wij van Kempische Ontstoppingsdienst dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel. Daarom zal de loodgieter die wij uitzenden altijd zijn beste beentje voorzetten.

 

Wij komen u graag tegemoet in uw wensen en wij gaan klantgericht en maatgericht te werk. Ook zijn onze prijzen attractief en voordelig.

 

Daarnaast kunt u ook rekenen op passend advies en nazorg als dat nodig is. Wilt u een afspraak maken?

 

Dat kan telefonisch maar u kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk om een afspraak met u in te plannen. Wij zijn actief in Turnhout en alle dorpen en gehuchten eromheen.