Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Loodgieter Turnhout

Gepost op 23-07-2019

Uw loodgieter in Turnhout is 24 op 24 beschikbaar voor elke soort panne. Of het nu gaat om ontstoppingsdiensten, lekkages, onderhoud, herstelling of depannage, wij zijn beschikbaar in Turnhout en omstreken.

 

De service van Kempische Ontstoppingsdienst is voordelig en transparant. Wij werken aan uw riolering, sanitair, keuken, badkamer en wc en komen met een eerlijke factuur. Ook voor de installatie van CV en elektra is onze loodgieter uit Turnhout oproepbaar.

 

Hieruit bestaat onze loodgieterservice

 

Ontstoppingsdienst

 

Verstopte afvoer, verstopte leiding of gootsteen? Een ontstopping van uw riolering, afvoer of toilet kan voor heel wat hinder zorgen. Denk alleen al aan de stank die het veroorzaakt. Kempische Ontstoppingsdienst klaart de klus en laten alles weer proper achter. Wij gaan voor het beste resultaat. Kwalitatief, efficiƫnt en duurzaam. Kempische Ontstoppingsdienst heeft alle apparatuur voor u beschikbaar. Wij zorgen voor een snelle interventie van al uw verstoppingen.

 

Camerainspectie - lekdetectie

 

De loodgieters van Kempische Ontstoppingsdienst helpen u ook met complexe problemen zoals camerainspectie en lekdetectie. Met camerainspectie en lekdetectie zijn wij instaat om voor u de oorzaak van het probleem te achterhalen zodat u snel geholpen bent.

 

CV onderhoud en reparatie

 

Moet uw cv-ketel vervangen worden? Kempische Ontstoppingsdienst heeft een aantal zeer bekwame installateurs in dienst die voor u de klus klaren in de regio Turnhout. Het adequaat vervangen van een CV ketel reduceert de kans op een storing aanzienlijk plus u geniet weer van een heerlijke warmte in huis.

 

Onze loodgieters hebben al vaak vakwerk afgeleverd in Turnhout.

 

Door onze enorme poule aan deskundige loodgieters en installateurs hebben wij altijd iemand paraat die op kort termijn bij u kan aanbellen voor spoedservice. Ook rioleringswerk is een specialiteit van onze loodgieter uit Turnhout. Ontstopping en reparatie zorgt ervoor dat uw woongenot weer terugkeert. Wij gebruiken de meest recente werkwijzen en moderne detectie-apparatuur. Daarmee zijn uw klachten snel verholpen. Ons belangrijkste doel is immers om u als klant tevreden achter te laten.

 

Voor ons vakmanschap en onze service vragen wij een schappelijke vergoeding. Wij hanteren een marktconform uurtarief. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het soort werk dat we uit moeten voeren. Nadat we een analyse hebben gemaakt van de situatie vertellen we u wat de beoogde werkzaamheden en de verwachte kosten zijn. Zo staat u niet voor verrassingen.

 

Onze loodgieter uit Turnhout gaat pas aan de slag wanneer u akkoord heeft gegeven voor de verdere werkzaamheden. Zie op deze site onze prijslijst van diverse werkzaamheden. Na afloop ontvangt u een factuur. Dat is handig wanneer u kosten wilt voorleggen aan uw verzekeraar.