Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Ontstoppingsdienst & Rioolservice in Beerse, Merksplas en Rijkevorsel

Gepost op 23-07-2019

Is uw afvoer of riool verstopt? Spoelt uw WC niet meer door? Dit betekent dat u een probleem hebt. Als uw water niet meer wegspoelt of u kunt de WC niet meer doorspoelen dan heeft dit gevolgen voor uw dagelijks leven.

 

U bent waarschijnlijk op zoek naar een rioolservice en ontstoppingsdienst. En dat komt goed uit…

 

Wij zijn een betrouwbare rioolservice en ontstoppingsdienst in Beerse, Merksplas, Rijkevorsel en omgeving. Wij zijn bereikbaar op 014 73 37 28 en staan 24 uur per dag voor u klaar.

 

De Kempische Ontstoppingsdienst is een bedrijf met een brede portfolio. Wij doen o.a. het volgende voor u

 

Het oplossen van ontstoppingen

 

Hebt u een ontstopping in huis? Bel ons zsm. Het maakt niet uit of het in de badkamer, keuken, wc of andere woonruimte is. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

 

Lekkages, geurhinder en reinigen

 

Naast het oplossen van ontstoppingen, sporen wij ook lekkages en geurhinder op. Tevens reinigen wij terrassen, gevels, vijvers, dakgoten en zonnepanelen.

 

Rioolinspectie

 

Ook kunt u een rioolinspectie door ons laten uitvoeren. Een rioolinspectie doen wij omdat dit een goed inzicht geeft in de staat van uw riolen en de plekken waar problemen zich voordoen. Voordat een rioolinspectie plaatsvindt, is het in veel gevallen noodzakelijk het riool eerst te reinigen of te ontstoppen.

 

Camera inspectie of camera onderzoek

 

In uw riool kunnen wij d.m.v. een speciale camera een onderzoek doen in uw riolering. Dit zorgt ervoor dat serieuze problemen m.b.t. uw rioleringen accuraat worden opgelost. Camera inspectie vergt wel wat tijd maar daarmee bent u wel van serieuze problemen af.

 

Lekdetectie

 

In Beerse, Merksplas, Rijkevorsel en omgeving voeren wij lekdetectie uit. Wij hebben daarvoor speciaal apparatuur zoals een infrarood camera. Dit betekent dat wij een non destructief onderzoek doen waarbij wij hak- en breekwerk zoveel mogelijk proberen te beperken. En dat lukt over het algemeen aardig bij de Kempische Ontstoppingsdienst.

 

 

Meer weten over de Kempische Ontstoppingsdienst?