Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Ontstoppingsdienst & Rioolservice in Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout

Gepost op 23-07-2019

Heeft u een verstopt toilet (wc), verstopte leiding, of lopen de afvoeren van uw gootsteen of douche niet meer goed door? Of blijft het water in uw wasmachine of vaatwasser staan? Dan hebt u behoefte aan een goede en betrouwbare rioolservice.

 

Wij zijn een ontstoppingsdienst in Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout. Wij zullen uw afvoeren of riolering met professionele apparatuur reinigen, zodat u snel van het probleem af bent. Wij staan voor snelheid en kwaliteit.

 

 

Hieronder vindt u enkele zaken op het gebied van ontstoppingen die wij voor u op kunnen lossen

 

  • Ontstoppen van rioleringen en afvoer in de regio Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout
  • Rioolinspectie
  • Repareren en herstel van uw rioleringen en afvoeren
  • Uitvoeren van camera inspectie en camera onderzoek in de riolering
  • Aanleggen van nieuwe rioleringen en opmetselen van blinde putten
  • Lekdetectie en leidingdetectie (opsporen van lekkages)
  • Vochtproblemen
  • Het tegengaan van geurhinder

 

In veel gevallen kunt u ook eerst zelf proberen het euvel te verhelpen. Hulpmiddelen als een ontstopper (plopper) of ontstoppingsveer kunt u halen bij de gemiddelde bouwmarkt en zijn eenvoudige manieren om een blokkade in rioleringswegen op te heffen. Chemische middelen als gootsteenontstopper kunt u ook gebruiken, gebruik deze middelen alleen als laatste redmiddel. Chemische ontstoppers kunnen namelijk de afvoeren en leidingen beschadigen.

 

Ontstoppingen kunt u gemakkelijk preventief voorkomen. Spoel bijvoorbeeld niet teveel wc-papier door het toilet en werp nooit andere artikelen in de pot. De afvoer van de gootsteen krijgt te maken met vetresten. Deze resten klonteren samen in de afvoer en kunnen zo een blokkade vormen.

 

Om dit te vermijden kunt u regelmatig wat soda, opgelost in heet water, door de afvoer laten stromen. In de badkamer kunnen zeepresten de afvoeren verstoppen. Dit kunt u eveneens voorkomen door regelmatig heet water door de afvoeren te gieten. Denk er ook altijd aan om haren uit het doucheputje te verwijderen. De afvoeren van uw vaatwasser of wasmachine kunt u spoelen met witte azijn. Ook anti-kalktabletten zijn een optie.

 

Wanneer u onverhoopt toch een opstopping in uw afvoeren of riolering heeft, kunt u ons altijd inschakelen. Soms kan een ontstoppingsveer niet ver genoeg reiken om de verstopping te verhelpen. In andere gevallen kan het zijn dat het probleem bij de riolering van de gemeente ligt, en dat u daar de dupe van bent. In dit geval zal uw gemeente veelal de werkzaamheden vergoeden.

 

Wanneer het probleem te groot is om te overzien of u gewoonweg niet in staat bent om zelf te ontstoppen, zullen wij voor u klaar staan. We zullen met professionele apparatuur zoals camera's kijken wat de best passende oplossing is. Wij werken secuur en netjes, wij laten uw huis bij vertrek altijd schoon achter.

 

Dus, woont u in de omgeving van Lichtaart, Balen, Herentals, Mol en Meerhout? En heeft u een ontstoppingsdienst of rioolservice nodig die snel en netjes werkt, met het beste resultaat? Wacht dan niet langer en neem nu contact met ons op.