Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Regenpijp ontstoppen Turnhout

Gepost op 23-07-2019

Maak het uzelf niet al te moeilijk en laat u regenpijp ontstoppen door vakmensen. Dat bespaart u een hoop tijd en zorgen. Wij ontstoppen in heel Turnhout en regio uw regenpijp. Onze experts beschikken over de goede materialen en hoge drukreinigers waardoor de klus snel geklaard is. Zo hoeft u niet meer wakker te liggen van dreigende lekkages en andere vervelende scenario’s waarvoor u vreest.

 

Een regenpijp die verstopt is of beschadigd is kan ernstige schade aanrichten aan de binnenkant of buitenkant van uw woning. Het regelmatig laten controleren en laten onderhouden van uw regenpijp is daarom geen overbodige luxe.

 

Hoe raakt u regenpijp verstopt? Er kunnen bladeren, takken en ander vuil in uw regenpijp terecht zijn gekomen. Ook overtollig vuil van uw dakgoot kan ervoor zorgen dat u regenpijp dichtslibt en het water niet meer kan worden afgevoerd. Dan is het hoog tijd om uw regenpijp te laten ontstoppen door onze specialisten in Turnhout.

 

U herkent een verstopte regenpijp aan het water wat langs de pijp naar beneden stroomt. Of als u dakgoot vol is geraakt en het water kan nergens heen, dan is het ook goed mogelijk dat het water langs de muren stroomt. Nog erger is als het water zelfs aan de binnenkant van uw woning schade aanricht. U begrijpt dat het zaak is om hier tijdig bij te zijn. Het ontstoppen van uw regenpijp in een vroege fase kan een hoop opeenvolgende ellende voorkomen!

 

Onze vaklui hebben ideale apparatuur zoals hoge drukreinigers voorhanden. Indien nodig of wenselijk kunnen wij ook u dakgoot schonen of eventuele reparaties uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u niet van de regen in drup raakt! Maak al op kort termijn een afspraak met ons en wij regelen dat uw woonplezier in uw woning in Turnhout weer terugkeer! Ook zijn wij inzetbaar voor bedrijfspanden in Turnhout en omstreken.