Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Rioolinspectie met camera

Gepost op 23-07-2019

Rioolinspectie met camera in Turnhout

 

Loopt uw toilet niet goed door? Werkt uw wc zelfs bij herhaaldelijk doortrekken niet naar behoren? Dit kan liggen aan een verstopping in uw riool.

 

Er zijn verschillende manieren om een dergelijke verstopping te verhelpen. Een van die manieren is het inspecteren van het riool met een rioolcamera.

 

Kempische Ontstoppingsdienst voert camera-onderzoek van uw riolering uit, in de omgeving van Turnhout. Hoe gaan wij te werk? En wat zijn de voordelen van een rioolinspectie met een camera?

 

Bij een dergelijke rioolinspectie brengt Kempische Ontstoppingsdienst een compacte camera aan in het rioolnetwerk. Deze camera staat in een directe verbinding met een monitor boven de grond. Via deze verbinding worden er rechtstreeks heldere beelden naar het scherm gestuurd.

 

Dit stelt u in staat op nauwkeurige wijze de plaats van de verstopping te vinden en de aard ervan vast te stellen. Wanneer dit bekend is, wordt het verhelpen van de opstopping veel gemakkelijker.

 

Met een camera kunnen verschillende problemen worden gelokaliseerd, zoals verzakkingen, breuken, geurhinder, wortelingroei of andere obstakels. Als u wilt, lost Kempische Ontstoppingsdienst het probleem direct voor u op.

 

De voordelen van cameraonderzoek bij Kempische Ontstoppingsdienst op een rij:

 

  • Met het gebruik van een camera maakt Kempische Ontstoppingsdienst het probleem in uw riool zichtbaar.
  • Door middel van een rioolinspectie met camera kan er een nauwkeurige inspectie worden uitgevoerd, zonder breekwerk.
  • De inspectiebeelden van de rioolcamera kunnen worden vastgelegd. De monitors bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze via USB de beelden over te zetten op uw computer.
  • Camera-inspectie is snel en efficiĆ«nt (het duurt maximaal 1 uur), en de prijzen zijn eerlijk. Bovendien biedt Kempische Ontstoppingsdienst een 24-uursservice.

 

Krijgt u die verstopping in uw afvoer maar niet weg? Een rioolinspectie met camera door Kempische Ontstoppingsdienst is de oplossing. Ze maken het verhelpen van de verstopping in uw makkelijker, maken breekwerk en daarmee overlast binnen uw huis overbodig, en bieden de mogelijkheid tot het vastleggen van de camerabeelden.

 

Ons werkgebied is de regio Turnhout. Dat betekent dat wij o.a. in de volgende steden actief zijn: Baarle-Nassau, Beerse, Lichtaart, Lille, Postel, Ravels, Retie en Vosselaar.