Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Rioolservice in Ravels, Arendonk, Weelde en Oud-Turnhout

Gepost op 23-07-2019

Is uw afvoer of riool verstopt? Spoelt uw WC niet meer door? Dit betekent dat u een probleem hebt. Als uw water niet meer wegspoelt of u kunt de WC niet meer doorspoelen dan heeft dit gevolgen voor uw dagelijks leven.

 

U bent waarschijnlijk op zoek naar een rioolservice en ontstoppingsdienst. En dat komt goed uit…

 

Wij zijn een betrouwbare rioolservice en ontstoppingsdienst en actief in Ravels, Arendonk, Weelde en Oud-Turnhout. Wij zijn bereikbaar op 014 73 37 28 en staan 24 uur per dag voor u klaar.

 

De Kempische Ontstoppingsdienst is een bedrijf met een brede portfolio. Wij doen o.a. het volgende voor u

 

Verstoppingen aanpakken en oplossen

 

Een ontstopping is vervelend en dient meteen opgelost te worden. Wij kunnen u daarmee helpen. Wij staan meteen voor u klaar. En dat 24 uur per dag om uw ontstoppingen te verhelpen.

 

Lekkages en stankhinder

 

Naast het oplossen van ontstoppingen, sporen wij ook lekkages en geurhinder op. Lekkages en stankhinder zijn irritante dingen die net als ontstoppingen meteen aangepakt dienen te worden.

 

Rioolinspectie

 

Ook kunt u een rioolinspectie door ons laten uitvoeren. Een rioolinspectie doen wij omdat dit een goed inzicht geeft in de staat van uw riolen en de plekken waar problemen zich voordoen. Voordat een rioolinspectie plaatsvindt, is het in veel gevallen noodzakelijk het riool eerst te reinigen of te ontstoppen.

 

Camerainspectie of camera onderzoek

 

In uw riool kunnen wij d.m.v. een speciale camera een onderzoek doen in uw riolering. Dit zorgt ervoor dat serieuze problemen m.b.t. uw rioleringen accuraat worden opgelost. Camera inspectie vergt wel wat tijd maar daarmee bent u wel van serieuze problemen af.

 

Lekdetectie

 

In Ravels, Arendonk, Weelde, Oud-Turnhout en omgeving voeren wij lekdetectie uit. Wij hebben daarvoor speciaal apparatuur zoals een infrarood camera. Dit betekent dat wij een non destructief onderzoek doen waarbij wij hak- en breekwerk zoveel mogelijk proberen te beperken. En dat lukt over het algemeen aardig bij de Kempische Ontstoppingsdienst.

 

Kosten van de Kempische Ontstoppingsdienst

 

De kosten die u bij ons betaald zijn niet zo hoog. Als u even contact met ons opneemt voor een inlichting dan kunnen wij u meer duidelijkheid verschaffen.