Categorie: Nieuws << Terug naar het overzicht

Waterlekkage?

Gepost op 23-07-2019

Heeft u in uw woning last van een waterlekkage?

 

Aarzel dan niet en roep onze vakkundige hulp in. Onze professionele en door de wol geverfde loodgieter uit Turnhout zal de waterlekkage onderzoeken, opsporen en verhelpen.

 

Wellicht is het u al heel duidelijk waar de waterlekkage zit en wat de oorzaak is. Helaas is de praktijk vaak complexer. Het is niet altijd duidelijk waar de lekkage precies zit. De lekkage kan namelijk in de afvoer zitten, maar ook in de waterleiding.

 

Een nog slechter scenario is als er meerdere lekkages tegelijkertijd zijn. Het is in ieder geval belangrijk om hier direct werk van te maken.

 

Gaat u niet in zee met een bedrijf dat direct tot sloopwerkzaamheden overgaat. In veel gevallen is dit totaal niet nodig.

 

Met de juiste methode kan een waterlekkage effectief en gericht opgespoord worden. Wij hebben diverse meetapparatuur en technieken in huis om met zekerheid vast te stellen waar de waterlekkage zit.

 

Bij elke lekkage is weer een andere meetmethode of techniek van toepassing.

 

Zodra de lekkage is opgespoord kan onze professionele loodgieter uit Turnhout aan de slag om de lekkage te dichten. Door onze inspanningen bent u bevrijd van die dekselse wateroverlast en kunt u weer genieten van uw dag.

 

Buiten de gebruikelijke lekkages aan waterleidingen en afvoeren kan het ook zijn dat u last heeft van een lekkende wasmachine of vaatwasser.

 

Ook met deze vervelende verschijnselen van waterlekkage helpen wij u graag. De oorzaak van deze lekkage kan namelijk ook aan de machine zelf liggen. Ook dat zoeken wij vakkundig voor u uit zodat wij ook deze waterlekkage spoedig kunnen verhelpen.

 

Met Kempische Ontstoppingsdienst uit Turnhout kunt u niet alleen rekenen op kwaliteit en service, maar ook op een voordelig en betaalbaar uurtarief.